Khas untuk wanita yang inginkan kulit lebih sihat, bersih & glowing secara natural

Dr K Bioseries menyelesaikan masalah jerawat dan tona wajah tidak sekata dengan berkesan.

"Dah takda bintik - bintik kecil timbul lepas makeup!"

Jerawat pasir dah hilang, dah takde bintik - bintik kecil timbul lepas pakai makeup, bestnya!
Nur
23, Subang Jaya
Kulit Ainul breakout haritu sebab stress, now jerawat pun dah kecut, tinggal parut je. Tak sangka makin better.
Ainul
27, Kuala Lumpur
Okay sangat, kulit akak a bit oily dekat t-zone. Basuh lepas 20 minit, muka rasa bersih n lega rasa kulit ni.
Ming
35, Singapore

Dr K Brightening Cleanser

Khas untuk menghapuskan jerawat dan merawat tona wajah tidak sekata. Dr K Bioseries membersih jauh ke dalam lapisan kulit untuk menaikkan seri wajah anda. 

Mengecutkan Jerawat

Gabungan Virgin Coconut Oil dan Aloe Vera. Ia membantu untuk mematikan kuman dengan berkesan dan mengecutkan jerawat dengan pantas.

Merawat Tona Wajah Tidak Sekata

Multi-function Whitening Complex membersihkan toksin, kotoran dan sel kulit mati untuk menaikkan seri wajah anda & merawat tona kulit yang tidak sekata.

Melembapkan kulit

Melembut dan tidak mengeringkan kulit. Ramai diantara pelanggan kami mempunyai masalah kulit sensitif. Setakat ini, mereka gembira dan sangat berpuas hati dengan hasil selepas menggunakan Dr K Brightening Cleanser.

Mengawal Kadar Minyak

Dr K Cleanser mengawal kadar minyak (sebum) pada muka terutamanya di bahagian T-zone. Tidak perlu risau tentang masalah muka berminyak dan clogged pores yang menyebabkan jerawat lagi.  

Mengecilkan Pori

Dr K Brightening Cleanser menstabilkan pH, meningkatkan keanjalan kulit dan menaikkan seri wajah dengan membersihkan pori yang tersumbat & mengecilkan pori terbuka.

Memudarkan Parut Jerawat

Guna Dr K Cleanser dengan konsisten (2 kali sehari) untuk hapuskan sel kulit mati pada wajah, anda akan lihat perubahan dimana parut jerawat akan menjadi semakin pudar.

Cara Penggunaan Dr K Bioseries Brightening Cleanser

 Bilas muka dahulu dan lap sehingga kering.
 Kemudian titiskan 2- 3 titis ke tapak tangan.
 Sapukan dengan rata ke seluruh muka dan leher selama 60 saat.
 Bilas secara rata.
 Lap muka dengan tuala bersih.

Step 1:

Cuci muka dengan air. Bila dah selesai, lap muka dan pastikan kulit kita lembap dan tidak terlalu kering.

Step 2:

Titiskan ke tapak tangan 2 – 3 titis Dr K Cleanser. Gosok di tangan kemudian ratakan ke seluruh muka dan leher. Utamakan di bahagian yang bermasalah

Step 3:

Urut di muka selama 60 saat dengan Dr K Cleanser. 

Step 4:

Cuci muka untuk bersihkan kotoran dan sel kulit mati . Lap muka dengan tuala bersih. Selepas tu, anda akan rasa kulit anda lebih bersih, lembut dan glowining

Bahan & Kandungan

Dihasilkan dari 100% bahan natural.

Virgin Coconut Oil

Minyak kelapa dara mempunyai banyak kelebihan untuk merawat jerawat. Selain daripada sifat pelembap semula jadi yang membantu kulit kekal lembap, ia juga mengandungi asid laurat yang mempunyai sifat antibakteria dan antikulat, membantu membersihkan dan melindungi kulit dari jangkitan.

Arbutin

Arbutin membantu mengurangkan kesan gelap dan bintik hitam pada kulit, memperbaiki tekstur kulit, dan melindungi kulit dari kerosakan sinaran UV.

Ougon(Scutellaria Root)

Ougon membantu mengurangkan kesan gelap dan bintik hitam pada kulit, meningkatkan kecerahan kulit, dan mengurangkan inflamasi pada kulit.

Aloe Vera

Aloe Vera mempunyai banyak kelebihan untuk masalah jerawat. Ia membantu mengurangkan kemerahan dan keradangan kulit, melembapkan kulit dan meningkatkan penyembuhan kulit yang terjejas oleh jerawat, serta meningkatkan pengeluaran kolagen dalam kulit yang membantu meningkatkan keanjalan kulit dan mengurangkan risiko kedutan dan garis halus.

Strawberry Geranium

Strawberry Geranium pula membantu mengurangkan kemerahan dan inflamasi pada jerawat, meningkatkan kejernihan kulit, dan mengandungi sifat antibakteria yang membantu membersihkan kulit dari kuman dan jangkitan.

Glutathione

Glutathione merupakan antioksidan yang mempunyai banyak kelebihan untuk merawat jerawat. Ia membantu mengurangkan penghasilan melanin, yang menyebabkan kulit menjadi lebih cerah dan mengurangkan bintik hitam. Selain itu, glutathione juga membantu memperkuat sistem imun dalam kulit dan mengurangkan inflamasi, yang membantu mengurangkan kemerahan dan pembengkakan pada jerawat. 

"Jerawat terus kecut dan tak sempat jadi besar!"

Sara pakai Dr K Cleanser 3 hari berturut-turut, terus kecut tau jerawat tu n tak sempat jadi besar. Takda rasa macam nak naik baru.
Sara
24, Singapore
Rasa fresh lepas pakai cleanser ni. Blemishes kat muka pun dah kurang sikit. Paling penting muka rasa soft dan bersih sangat. Love it!
Alie
25, Damansara
Baru pakai lepas isyak tadi. Kulit rasa fresh dan bersih especially dkat t-zone area. Okay sangat and best sebab texture dia tak kasar.
Elle
21, Brunei

14 Days Moneyback Guarantee

Kami yakin produk kami mampu untuk membantu anda dapatkan kulit yang lebih sihat dan glowing. Jika anda tidak berpuas hati dengan pembelian Dr K Cleanser, kami akan pulangkan semula wang anda dalam tempoh 14 hari selepas penghantaran.

Kulit lebih sihat, bersih & glowing secara natural dengan Dr K Brightening Cleanser

SGD 120.00

Diskaun 28% terhad untuk hari ini [current_date format=(d/m/Y)] sehingga jam 12 AM!

Pilih salah satu pakej di bawah dan dapatkan Dr K Brightening Cleanser anda sekarang. Harga kembali ke SGD120 dalam masa:

Jam
Minit
Saat

Me-Time Party! 

SGD49

1 Unit Dr K Brightening Cleanser

Jimat 28% Off

Free Postage

Free Consultation Dengan Dr Kamariah secara atas talian

Bestfriends Bundle!

SGD79

2 Unit Dr K Brightening Cleanser

Jimat 36% Off

Free Postage

Free Consultation Dengan Dr Kamariah secara atas talian

Girls Night Bundle!

SGD99

3 Unit Dr K Brightening Cleanser

Jimat 44% Off

Free Postage

Free Consultation Dengan Dr Kamariah secara atas talian

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk dapatkan Dr K Brightening Cleanser? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Dead sea mud iaitu bahan utama dalam ForeverGlow mengandungi pelbagai nutrisi dan vitamin untuk mengembalikan kelembapan kulit wajah. Ia juga mampu merawat kulit wajah untuk menjadi lebih bersih, lembut dan sihat.

Guna mask 3 kali dalam tempoh seminggu (selang sehari). Penggunaan terlalu kerap boleh mengakibatkan kulit anda menjadi kering dan kurang lembap. Pastikan anda tidak memakai mask lebih daripada 20 minit.

Setiap jar ForeverGlow boleh bertahan selama satu bulan jika ia digunakan secara individu. Simpan pada suhu bilik untuk menggekalkan nutrisi mask tersebut.

Mask ini sesuai untuk digunakan oleh lelaki dan perempuan yang mempunyai masalah jerawat, tona wajah tidak sekata, masalah kering dan berminyak.

Anda boleh lihat kesan seawal 14 hari dengan penggunaan secara konsisten. Tetapi dengan pemakaian kali pertama, anda sudah boleh rasai perubahan pada kulit wajah.

Tidak berpuas hati selepas menggunakan ForeverGlow? Proses pemulangan wang atau penggantian akan diterima sekiranya produk tersebut dipulangkan semula kepada kami dalam masa 14 hari selepas tarikh penghantaran.