NEW LAUNCHING ! KAFTAN ABAYA PILIHAN UTAMA MUSLIMAH SEJATI

✅ Cantik Dipakai Bawa Berjalan, Kerja Ofis , Belajar di Kuliah

✅ Cantik, Flowy, Kembang Setaman

✅ Yang Penting , Menutup Aurat dengan Sempurna

Boleh dipakai untuk solat di mana mana!

✅ FREESIZE

✅ Material Lembut dari Italian Crepe

✅ Ironless, sejuk dan selesa

✅ Breastfeed Friendly dan Wudhu’ Friendly

Kejap Kejap Kejap!!

Korang tahu tak korang bukan dapat jubah sahaja tapi tudung matching pun dapat !

Iye SERIOUSS !!

TUDUNG FAST TRAVEL 

❤ Material Italian Crepe 

❤ Cepat dan mudah dipakai 

❤ Labuh menutup punggung 

❤ Ironless, sejuk dan selesa

Harga macam ni biasa kat luar cecah $ 100 sebab labuh , kain jahitan kemas dan flowy lepas tu dapat tudung lagi..

Promosi Harini $ 39 sahaja .. 

Jubah + Tudung !

Bukan itu sahaja, kalau dapatkan 3 Pasang hari ini, anda akan dapat
Set Tudung dan Mask “Exclusive Palestine” yang bernilai $ 50.00

Jangan Berlengah lagi..

Stock semakin Licin…

Jom tengok pilihan yang ada 👇

  • Jubah Orkid 87801 White

    RM39.00
    Best Selling
  • Jubah Orkid 87802 Purple Chalk

    RM39.00
    Best Selling
  • Jubah Orkid 87803 Green Fog

    RM39.00
    Out of Stock
  • Jubah Orkid 87804 Lilac Grey

    RM39.00
    Best Selling
  • Jubah Orkid 87805 Dark Rose

    RM39.00
    Best Selling
  • Jubah Orkid 87806 Peach Blossom

    RM39.00
    Best Selling
  • Jubah Orkid 87807 Seal Brown

    RM39.00
    Out of Stock
  • Jubah Orkid 87808 Aswad Black

    RM39.00
    Best Selling

Dapatkan Jubah Orkid Anda!

Klik butang di bawah sini untuk grab Jubah Orkid pilihan anda ( Sementara stok masih ada )

Klik Sini

Disclaimer:

 

 Disclaimer: Facebook™ or FB is Registered Trademark of Facebook.com www.drkbioseries.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any product. 

 

All Trademarks mentioned here are Disclaimer: Tiktok™ is a Registered Trademark of Tiktok.com.

 

 drkbioseries.com is not affiliated with Tiktok.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners. Copyright [copyright] 2022 Drkbioseries | Terms of Service & Privacy Policy

× Hi